This is Åre

Välkommen till ”This is Åre” – skräddarsydda upplevelser året runt

 

Välkommen till This is Åre! Äntligen är vi igång och kan nu erbjuda ett exklusivt urval av boende, aktiviteter, skräddarsydda upplevelser och all annan tänkbar service i Åre. Vi riktar oss till dig som söker det lilla extra, för semestern eller konferensen året runt. Allt finns samlat på www.thisisare.com, där du enkelt gör din bokning.

Bakom satsningen, som fokuserar på premium och året-runt-turism, står entreprenören och finansmannen Lars Skarke och Janne Wärvik, Åre Byservice, som varit verksamma i Åre i snart 30 år. Idén grundar sig i deras kärlek till Åre där de genom åren sett till att världsartister, idrottare, företagsledare och andra fått uppleva det bästa av Åre.

–Med This is Åre vill vi på ett enkelt sätt kunna erbjuda premiumboende tillsammans med alla de fantastiska upplevelser som finns i området, gärna med extra ingredienser som till exempel privat kock, underhållning, barnpassning eller det man önskar. Vi vill göra det enkelt för både privatpersoner och företag att specialanpassa sin vistelse utifrån sina specifika önskemål, säger Lars Skarke, styrelseordförande i This is Åre.

Vd för This is Åre är Kevin Kirk, tidigare bland annat vd och initiativtagare till utvecklingen av Funäsdalsberget och gondolbaneprojektet i Funäsdalen samt vd för Ramundberget. Sedan han tillträdde i somras har han varit med och utvecklat affärsidén och erbjudandet.
– Tjänsten är nätbaserad men grundar sig i personlig service och stort förtroende. Ambitionen är att man tryggt ska kunna lägga ansvaret för en perfekt upplevelse med familjen, konferensen eller ledningsgruppen i händerna på oss. Vi har helt enkelt, tillsammans med samarbetspartners, skapat perfekta förutsättningar för en unik upplevelse här i Åre, säger Kevin Kirk.

RELATED ARTICLES

vikbäcksvägen

Find your dream accommodation in Åre over Christmas and Alpine WC 2019

We have availability of unique accommodation for those of you that would like to celebrate Christmas in Åre.